Maboen

Tips en antwoorden

Deelnemers
Maboen.com is er voor iedereen die gratis diensten wil uitwisselen. Of deze nu professioneel zijn of niet, en wat je werk- of studieachtergrond ook is! De minimale leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.
Diensten
Op maboen.com gaat het om het uitwisselen van gratis diensten. Dit betekent dat deelnemers elkaar hun tijd aanbieden. Spullen zijn helaas geen tijd, evenals het bieden van "dingen" als een netwerk. Zie voor meer regels de Algemene Voorwaarden.
Gratis
Op maboen.com is eigenlijk alles gratis. Deelnemers bieden er gratis hun diensten aan en ook het maken van een profiel en advertenties kost je niets. Om te helpen het platform draaiende te houden, kun je wel een donatie doen! Daar zijn we superblij mee!
Onkosten
Diensten op maboen.com zijn gratis, maar soms moeten er door de hulpgever wel onkosten worden gemaakt. Het is natuurlijk netjes als de hulpontvanger deze betaalt. Overleg hier van tevoren goed over!
Ontmoeting
Heb je via maboen.com met iemand een afspraak gemaakt? Gezellig, maar spreek voor de zekerheid af op een openbare (werk)plek. Kijk bijvoorbeeld eens of Seats2Meet bij jullie in de buurt zit!
Planning
Jouw planning en de tijd die je besteedt bij het uitwisselen van diensten heb je zelf in de hand. Maak hier onderling duidelijke afspraken over, zodat de samenwerking soepel verloopt.
Reclame
Het is niet de bedoeling dat deelnemers advertenties schrijven met als hoofddoel het maken van reclame. Reclame-advertenties mogen worden gerapporteerd en worden direct verwijderd. Zie de Algemene Voorwaarden.
Ruilen
Het ruilen van diensten bij Maboen hoeft niet één-op-één. Je spaart tijdcredits door iemand te helpen en kunt deze weer uitgeven door gebruik te maken van een dienst van een derde.
Verantwoordelijkheid
Maboen.com biedt deelnemers de mogelijkheid om contact te leggen voor het onderling uitwisselen van hulp. Hoe jullie je zaken samen regelen is jullie eigen verantwoordelijkheid. Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.